Bokken Bouillon ‘meest duurzame product’

De Bokken Bouillon die food designer Annelies Hermsen bereidde in de finale van de Amsterdam Food Pitch, won de prijs van meest duurzame product.

Amsterdam Food Pitch is een verkiezing op initiatief van De Kweker, die zich sterk maakt voor innovatieve producten van startende producenten. Deze verkiezing was bedoeld voor (hobby)koks, foodies, lekkerbekken en smulpapen die ervan dromen om hun food product professioneel onder de aandacht en op de markt te brengen. Op maandag 25 juni werden de winnaars bekendgemaakt van deze verkiezing.

De Bokken Bouillon van Annelies Hermsen is een krachtige bouillon die inspeelt op de bone broth-trend én wordt gemaakt van de botten van bokjes, waarvan we het vlees ook steeds vaker terugzien in restaurants. “Een prachtig initiatief om met een relatief ondergewaardeerd product iets smakelijks te maken. Heel erg lekker en heel duurzaam”, roemt de jury.

Het niveau in de verkiezing lag heel hoog, zei juryvoorzitter en directeur van De Kweker Gert Blaauw.

Delen via:

Reacties zijn gesloten.