Algemeen

Goats Goodness introduceert gelato banaan

Goats Goodness introduceert een nieuwe smaak gelato, banaan. Loes en Arjen Koudstaal hebben de nieuwe smaak ontwikkeld.

De banaan gelato is bereid met verse biologische geitenmelk, stukjes chocolade, gekarameliseerde pecannoten en amandelen. De biologische geitenmelk die wordt gebruikt komt direct van boerderij ’t Groenewout gelegen op het eiland Goeree-Overflakkee.

Gelato kenmerkt zich door het romige mondgevoel terwijl het veel minder vet bevat dan roomijs. Door het gebruik van geitenmelk is het lichter verteerbaar en valt het daardoor minder zwaar op de maag. De gelato van Goats Goodness is biologisch, gluten- en koemelkvrij.

Gelato-banaan

Over de auteur: Jasper Lentz
Jasper Lentz (1989) is geboren in Hardenberg (Ov.) en is opgegroeid in het Drentse dorp Dalen. Na de studie Journalistiek is hij in 2013 aan...
Meer over:
Algemeen
Deel dit bericht: Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn

Melkprijzen

NieuwsbriefGeitenmelkprijsvergelijking uitgevoerd door AgriMedia bv.
Bekijk de melkprijzen

Nieuwsbrief Geitenhouderij

Nieuwsbrief