RMV Venray focust onder meer op geiten

De Rundvee en Mechanisatie Vakdagen in Venray worden gehouden op 27, 28 februari en 1 maart. Het is de achtste editie van het evenement. De beurs legt onder meer de focus op de geitenhouderij.

Op de beursvloer van RMV Venray worden vier onderwerpen speciaal uitgelicht: Asbest, Geitenhouderij, Erfpreventie en Innovaties. De routes zijn aangegeven via vloertegels en staan op de plattegrond. Via de ‘Geitenhouderij’ route kunnen bezoekers zich laten voorlichten over de laatste ontwikkelingen.

RMV Venray heeft dit jaar gewijzigde openingstijden. Op beursdag 1 en 3 (27 februari en 1 maart) is het event te bezoeken tussen 11.00 en 18.00 uur. Op beursdag 2 (28 februari) zijn de deuren geopend van 14.00 tot 22.00 uur. Bezoekers kunnen hun e-ticket aanvragen via www.evenementenhal.nl/rmv-ve. Bezoekers die zijn uitgenodigd via standhouders hebben een registratiecode (per post of digitaal) ontvangen voor gratis entree. Extra tickets kunnen online aangevraagd worden à € 20,- per persoon. Online voorregistratie is verplicht.

Delen via:

Reacties zijn gesloten.