Adverteren

Vakblad Geitenhouderij schrijft over de vele aspecten die aan de geitenhouderij verbonden zijn en het richt zich daarbij zowel op de professionele melkgeitenhouders als op de hobbygeitenhouders. Met achtergrondverhalen, interviews en reportages worden de diverse aspecten van de geitenhouderij belicht. Denk hierbij aan; optimale opfok van lammeren, de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van het voeren van melkgeiten of over gezondheidsproblemen van de dieren. Natuurlijk wordt ook het nieuws niet vergeten. Online geeft Geitenhouderij altijd inzicht in de laatste ontwikkelingen van de melkprijs .

Het vakblad kent een nauwe samenwerking met de NOG, de Nederlandse Organisatie voor de Geitenfokkerij en er zijn nauwe contacten tussen het vakblad en de verschillende organisaties die voor geiten en geitenhouders werkzaam zijn. Dan hebben we het bijvoorbeeld over de LTO vakgroep Melkgeitenhouderij, de Nederlandse GeitenZuivel Organisatie, de Gezondheidsdienst voor Dieren, maar ook de verschillende voerfirma’s die geitenvoer maken.

Geitenhouderij is het toonaangevende en onmisbare vakblad voor professionele- en hobbygeitenhouders.

Door haar abonnees wordt de vakinformatie hoog gewaardeerd en als belangrijke bron gezien bij keuzes voor zowel de korte als lange termijn. Of u nu naamsbekendheid wil genereren, op zoek bent naar meer bezoek op uw eigen website of kennis wilt delen; Geitenhouderij biedt de kans om direct met uw doelgroep in contact te komen. Niet alleen via het vakblad, maar ook via de website, de nieuwsbrief en evenementen als studiedagen en het Nationaal Geiten Event.

Tariefkaart aanvragen

Heeft u interesse in adverteren in vakblad Geitenhouderij of wilt u weten welke andere mogelijkheden er zijn, vul onderstaand formulier in en wij zullen u de mediakaart van Vakblad Geitenhouderij toesturen.

  • Ik ga akkoord met het ontvangen van informatie op mijn interessegebieden van de titels van AgriMedia en heb kennis genomen van het Privacy en Cookie Beleid van AgriMedia.