Niet gecategoriseerd

Donderdag 7 januari 2010

Direct na het melken belt de veearts. Hij vindt het te gek dat we zo aan hem gedacht hebben. Hij is er blij mee, maar heeft ondertussen ook nog iets vervelends te melden. Hij kreeg van een ‘collega’-geitenhouder een mail waarin hij uitgemaakt werd voor moordenaar. Het is toch niet normaal dat je zo reageert! Even de burgemeester ingeseind dat dit gebeurt.
Daarna komt de fotograaf van de krant om een foto te maken voor bij het artikel wat zaterdag zal verschijnen. Hij wil graag in de lege stal fotograferen, maar als we daar komen, voor ons ook weer de eerste keer, is dat toch wel een erg triest gezicht. Het wordt de halflege stal. Lijkt op de foto ook al erg aangrijpend.
Zoals bijna elke dag komt er weer iemand koffie drinken en natuurlijk brengen ze weer iets mee. ’s Avonds ben ik alleen thuis en staat er plotseling iemand aan de achterdeur. Iemand waarmee we jaren geleden een pool reden om kinderen van en naar de sportvereniging te brengen. Ze brengt een pakketje levensmiddelen en komt in het donker omdat ze niet wil dat de buurt haar ziet. Erg ontroerend.

Over de auteur: Wilma Wolters
Wilma groeide op tussen koeien en paarden, en vond dat geweldig. Ze volgde de Hogere Agrarische School in Dronten, studeerde nog 2 jaar aan de...
Meer over:
Deel dit bericht: WhatsApp Facebook

Melkprijzen

NieuwsbriefGeitenmelkprijsvergelijking uitgevoerd door AgriMedia bv.
Bekijk de melkprijzen

Nieuwsbrief Geitenhouderij

Nieuwsbrief