Lammeren

José van Cranenbroek nieuwe specialist lammerenopfok bij Denkavit

Denkavit Nederland BV heeft het team opfokspecialisten uitgebreid met José van Cranenbroek. Zij gaat zich bezighouden met het adviseren van klanten over de opfok en mesterij van geiten- en schapenlammeren. 
José van Cranenbroek heeft in 1999 de HAS opleiding te Dronten afgerond. Na haar studie heeft zij praktische kennis op gebied van de voeding van herkauwers opgedaan als onderzoeksassistent op een proefbedrijf, daarnaast heeft ze ervaring in de schapensector als medewerker bij een toeleverancier voor de schapenhouderij.
Denkavit rekent het tot haar primaire taak om klanten goed te begeleiden bij vragen rondom de opfok. Van Cranenbroek heeft haar opleiding bij Denkavit afgerond en is begonnen met haar werkzaamheden. Ondanks de voor veel geitenhouders moeilijke omstandigheden waaronder gewerkt wordt probeert Van Cranenbroek met haar adviezen de opfok te begeleiden. Op deze manier probeert Denkavit invulling te geven aan hun slogan, ‘groeien doe je samen’.

Over de auteur: Wilma Wolters
Wilma groeide op tussen koeien en paarden, en vond dat geweldig. Ze volgde de Hogere Agrarische School in Dronten, studeerde nog 2 jaar aan de...
Meer over:
Lammeren
Deel dit bericht: Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn

Melkprijzen

NieuwsbriefGeitenmelkprijsvergelijking uitgevoerd door AgriMedia bv.
Bekijk de melkprijzen

Nieuwsbrief Geitenhouderij

Nieuwsbrief