Gezondheid | Voeren

Cursus opfok en voeding

GD en Vakblad Geitenhouderij organiseren dinsdag 11 december 2018 een cursus Opfok en Voeding voor de melkgeitenhouderij. Deze cursus is de basismodule voor de onderwerpen Opfok en Voeding en wordt gehouden bij GD in Deventer.

De dag duurt van 10:00 uur tot 14:30 uur en is inclusief lunch. De cursus start met een introductie over de anatomie van de geit. Dit is een voorbereiding op het verhaal van de patholoog later op de dag. Tussendoor leidt Piet Vellema u rond door het lab. Na de lunch zal Vellema ingaan op de invloed van de lebmaagcapaciteit op de hoeveelheid biest en de ontwikkeling van de voormagen na de biestperiode.

De kosten voor deze basiscursus zijn 250 euro excl. btw. Na het volgen van deze basismodule in december kunt u zich medio april 2019 verbreden en verdiepen middels de modules ‘opfok’ en/of ‘voeding’. Deze modules worden regionaal aangeboden.

Aanmelden kan hier.

Over de auteur: Wilma Wolters
Wilma groeide op tussen koeien en paarden, en vond dat geweldig. Ze volgde de Hogere Agrarische School in Dronten, studeerde nog 2 jaar aan de...
Meer over:
GezondheidVoeren
Deel dit bericht: Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn

Melkprijzen

NieuwsbriefGeitenmelkprijsvergelijking uitgevoerd door AgriMedia bv.
Bekijk de melkprijzen

Nieuwsbrief Geitenhouderij

Nieuwsbrief