Algemeen

Wijziging bestuur Platform Melkgeitenhouderij

Op 1 januari 2019 stopte Wim Brilman als bestuurslid van het Platform Melkgeitenhouderij. Evert Schilstra volgt hem op.

De afgelopen twee jaar heeft Brilman een bijdrage geleverd aan de oprichting van het platform. “Met deze samenwerking tussen NGZO en de vakgroep LTO Melkgeitenhouderij laten we zien dat we ons gezamenlijk willen inzetten voor thema’s die belangrijk zijn voor de sector”, geeft Brilman het belang aan van het platform. Hij blijft nog wel bestuurlijk actief bij de NGZO en binnen de stuurgroep van de DGZK.
Evert Schilstra is bestuurslid bij de NGZO en managing director bij Ausnutria. “We moeten binnen het platform het belang van de totale keten dienen. De geitenhouders, de inzamelaars en verwerkers, ieders kennis en ervaring moet goed vertegenwoordigd zijn. Ik hoop me te kunnen inzetten voor een verantwoorde groei en een goed bestaansrecht van de sector. De consument moeten we ook niet uit het oog verliezen. We produceren voor een markt. Het waarborgen van kwaliteit en voedselveiligheid is daarin het belangrijkste.”

Over de auteur: Wilma Wolters
Wilma groeide op tussen koeien en paarden, en vond dat geweldig. Ze volgde de Hogere Agrarische School in Dronten, studeerde nog 2 jaar aan de...
Meer over:
Algemeen
Deel dit bericht: Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn

Melkprijzen

NieuwsbriefGeitenmelkprijsvergelijking uitgevoerd door AgriMedia bv.
Bekijk de melkprijzen

Nieuwsbrief Geitenhouderij

Nieuwsbrief