Algemeen

Bijeenkomst subsidieregeling brongerichte verduurzaming

Het ministerie van LNV geeft op 9 maart een toelichting op de Subsidieregeling brongerichte verduurzaming van stal- en managementmaatregelen. De bijeenkomst is specifiek op geiten gericht.

Tijdens deze bijeenkomst zullen mensen van het ministerie van LNV vragen beantwoorden. LNV zal ook zorgen voor een toegankelijk document met de hoofdlijnen van de subsidieregeling. Daarin komt onder meer een schematische weergave van de subsidiemodules, welke fases van innovatie worden onderscheiden, hoe hoog het totale subsidieplafond is voor de geitenhouderij en per project. En ook waaraan een aanvraag moet voldoen en hoe de aanvragen worden geselecteerd. Het streven is dat dit document voor de bijeenkomst beschikbaar komt, zodat dit nog aan alle aanwezigen verzonden kan worden.

9 maart, Hoogland

De bijeenkomst is van 10:30 tot 13:00 uur bij Boerderij Breevoort, Slaagseweg 4 in Hoogland. De bijeenkomst is toegankelijk voor geitenhouders, ontwikkelaars en betrokkenen voor wie de regeling van toepassing is.

Aanmelden

Aanmelden voor deze bijeenkomst kan bij Inge Meijers: inge.meijers@zlto.nl.

Over de auteur: Wilma Wolters
Wilma groeide op tussen koeien en paarden, en vond dat geweldig. Ze volgde de Hogere Agrarische School in Dronten, studeerde nog 2 jaar aan de...
Meer over:
Algemeen
Deel dit bericht: Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn

Melkprijzen

NieuwsbriefGeitenmelkprijsvergelijking uitgevoerd door AgriMedia bv.
Bekijk de melkprijzen

Nieuwsbrief Geitenhouderij

Nieuwsbrief