Algemeen

Vitalvé start tweede kantoor in Ambt Delden

Ruim honderd geitenhouders uit het noorden en oosten van Nederland bezochten eind september de open dagen van Vitalvé in Ambt Delden (Ov), op het melkgeitenbedrijf van Vecunda. Daar wordt binnenkort het tweede Vitalvé kantoor ingericht.

Vitalvé oprichter Martien Rongen vertelde op de open dagen dat hij met Vitalvé vanuit een onafhankelijk positie en met veel praktische kennis een bijdrage wil leveren aan de professionalisering van geitenbedrijven in binnen- en buitenland.
Bedrijfsleider Maurits Linde van Vecunda Rapperdsweg gaf de aanwezige geitenhouders een uitgebreide rondleiding over het bedrijf met ca 3.500 melkgeiten en bijbehorende opfok. Daarna sloot vitalisator Guus de Haan de bijeenkomst af met een helder verhaal over de ambitie die Vitalvé heeft: geitenhouders en hun personeel stap voor stap begeleiden naar een beter rendement. Naast de kennis van geiten en geitenvoeding spelen daarbij ook de voeders die Vitalvé haar klanten aanbiedt, een belangrijke rol.

Koeien en geiten

Voor de geplande uitbreiding van het Vitalvé team in Noord- en Oost-Nederland wordt bij Vecunda Rapperdsweg een tweede Vitalvé kantoor gerealiseerd. Vanuit deze uitvalsbasis gaat Vitalvé zowel melkvee- als melkgeitenbedrijven begeleiden. Het eerste kantoor van Vitalvé bevindt zich in Rijkevoort.

Over de auteur: Wilma Wolters
Wilma groeide op tussen koeien en paarden, en vond dat geweldig. Ze volgde de Hogere Agrarische School in Dronten, studeerde nog 2 jaar aan de...
Meer over:
Algemeen
Deel dit bericht: Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn

Melkprijzen

NieuwsbriefGeitenmelkprijsvergelijking uitgevoerd door AgriMedia bv.
Bekijk de melkprijzen

Nieuwsbrief Geitenhouderij

Nieuwsbrief