Fokkerij | Vakbeurs

Vanaf nu opgeven voor Landelijke Geitenkeuring 2022

De landelijke certificaatwaardige geitenkeuring vindt dit jaar weer plaats tijdens het Nationaal Geiten Event in Zwolle op zaterdag 10 september 2022. Het is een van de onderdelen tijdens dit evenement.

Het bestuur van de Stichting Landelijke Geitenkeuring hoopt dat er veel geitenhouders met hun dieren in de ring verschijnen. Opgeven kan vanaf nu tot en met zaterdag 13 augustus 2022 via dit inschrijfformulier, of per mail via info@stichtinglandelijkegeitenkeuring.nl.

Geiten en lammeren

Aan deze keuring kunnen lammeren en melkgevende Witte, Toggenburger, Bonte en Nubische geiten deelnemen, en ook lammeren en geiten van het ras Boergeit, evenals Nubische overlopers en geregistreerde Melkgeiten.
Nieuw tijdens de Landelijke Geitenkeuring 2022 is dat Nederlandse Alpine lammeren en melkgevende geiten kunnen worden aangemeld, en bij voldoende aanmeldingen worden deze dieren ook gekeurd.

Betalen is ingeschreven

Bij opgave betaald u 6 euro per dier en 7,50 euro voor een catalogus op bankrekeningnummer NL76 ABNA 0591 0981 80 ten name van St. Land. Geitenkeuring, Groenekan. Na betaling is de inschrijving definitief. Bij het inleveren van de halsbandnummers ontvang u statiegeld van 5 euro voor de nummers retour en 5 euro per aanwezig dier uit het stimuleringsfonds van de NOG.

Meer op het programma

Naast de Landelijke Geitenkeuring omvat het Nationaal Geiten Event een symposium waar de directeur van LTO Nederland Hans van den Heuvel een van de sprekers zal zijn. Hij stelt de toekomstvisie van LTO Nederland voor. Daarnaast vindt er een expo plaats waar een stuk of 60 bedrijven en organisaties zich presenteren en worden er workshops gehouden.

Over de auteur: Wilma Wolters
Wilma groeide op tussen koeien en paarden, en vond dat geweldig. Ze volgde de Hogere Agrarische School in Dronten, studeerde nog 2 jaar aan de...
Meer over:
FokkerijVakbeurs
Deel dit bericht: Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn

Melkprijzen

NieuwsbriefGeitenmelkprijsvergelijking uitgevoerd door AgriMedia bv.
Bekijk de melkprijzen

Nieuwsbrief Geitenhouderij

Nieuwsbrief