Algemeen | Voeren

VoerMonitor afgerond, GIJS-klanten waarderen begeleiding

Dit jaar vulden bijna 1.100 deelnemers de enquête voor de VoerMonitor in; een onafhankelijk onderzoek, uitgevoerd door Geelen Consultancy, waarin veehouders hun voerleverancier beoordelen op verschillende onderdelen. Te denken valt aan de kwaliteit en het aanbod van voeders, de geboden bedrijfsbegeleiding, het bestelgemak en de voerprijzen.

Zowel kleine, middelgrote en grote, particuliere en coöperatieve voerleveranciers werken mee aan de VoerMonitor. Die deelnemende leveranciers ontvangen een rapportage met de beoordeling door hun klanten, in vergelijking met de gemiddelde scores van de niet-klanten, oftewel de ‘gemiddelde’ voerleverancier. Ook kunnen de leveranciers hun scores vergelijken met die van voorgaande jaren.

GIJS-klanten waarderen bedrijfsbegeleiding

Zo blijkt uit de VoerMonitor dat 71 procent van de melkvee- en melkgeitenhouders die klant zijn bij GIJS, de kwaliteit van de bedrijfsbegeleiding als de belangrijkste reden opgeven om voor deze voerleverancier te kiezen. Dat meldt GIJS in een persbericht. ‘Vooral het kennisniveau van de adviseurs, de bezoekfrequentie en korte lijnen worden gewaardeerd’, schrijft GIJS. Daarnaast zouden GIJS-klanten opvallend vaak het innovatieve karakter noemen als reden om voor deze voerleverancier te kiezen.

Over de auteur: Wilma Wolters
Wilma groeide op tussen koeien en paarden, en vond dat geweldig. Ze volgde de Hogere Agrarische School in Dronten, studeerde nog 2 jaar aan de...
Meer over:
AlgemeenVoeren
Deel dit bericht: Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn

Melkprijzen

NieuwsbriefGeitenmelkprijsvergelijking uitgevoerd door AgriMedia bv.
Bekijk de melkprijzen

Nieuwsbrief Geitenhouderij

Nieuwsbrief