Algemeen | Management | Vakbeurs

Nieuw op Geiten Event: trofeeën te winnen

Tijdens de komende editie van het Nationaal Geiten Event dit najaar zijn voor het eerst twee trofeeën te winnen; de Geiten Event Innovatie Trofeeën (GEIT 2023). Er is er een voor de meest innovatieve melkgeitenhouder, en een voor de beste innovatie binnen de sector.

 

De trofee voor de meest innovatieve melkgeitenhouder spreekt zijn waardering uit voor de geitenhouder die in 2022/2023 een inventieve oplossing heeft gecreëerd die voor een positief effect op het bedrijf heeft gezorgd. Dit kan gaan om een kleine aanpassing in de bedrijfsvoering maar ook om een grote omslag of zelfs om een vaardigheid. Alles mag, zo lang het maar vernieuwend is, positief heeft uitgepakt en interessant is voor andere geitenhouders. Ben jij iemand die dit heeft gerealiseerd, of vind je dat een collega-geitenhouder baanbrekend bezig is, maak dit dan kenbaar op deze aanmeldsite voor de trofee voor de meest innovatieve geitenhouder van 2023.

De tweede trofee die tijdens het Nationaal Geiten Event in 2023 zal worden uitgereikt, is die voor de innovatie die het meest vernieuwend is, een duurzaam karakter heeft en een positieve uitwerking heeft op melkgeitenbedrijven. Bedrijven, diensten, verenigingen en organisaties die in 2022/2023 met iets innovatiefs voor de melkgeitensector op de markt zijn gekomen, kunnen dit aanmelden voor de Geiten Event Innovatie Trofee via deze site.

Vakjury

Een vakjury beoordeelt alle inzendingen voor beide trofeeën en zal hieruit de winnaars kiezen. Tijdens het Nationaal Geiten Event worden de trofeeën uitgereikt aan de winnaars. Naast de lof die met het winnen van een trofee gepaard gaat, kunnen de winnaars ook een prijs winnen.

Het Nationaal Geiten Event vindt plaats op zaterdag 9 september 2023 in de IJsselhallen in Zwolle.

Over de auteur: Wilma Wolters
Wilma groeide op tussen koeien en paarden, en vond dat geweldig. Ze volgde de Hogere Agrarische School in Dronten, studeerde nog 2 jaar aan de...
Deel dit bericht: Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn

Melkprijzen

NieuwsbriefGeitenmelkprijsvergelijking uitgevoerd door AgriMedia bv.
Bekijk de melkprijzen

Nieuwsbrief Geitenhouderij

Nieuwsbrief