Kennispartner Elda

Over Elda

EldaELDA is al ruim dertig jaar actief in de agrarische sector en toonaangevend in de melkgeitenhouderij. ELDA biedt haar specialisme aan in vijf segmenten:

Management services, het programma EGAM is het meest gebruikte managementpakket voor de professionele melkgeitenhouder. Alle verplichte registraties en meldingen worden uitgevoerd in dit programma. Alle geregistreerde melkmetingen, behandelingen, productiedata en overige kenmerken kunnen met Egam worden omgezet in waardevolle managementinformatie. Dienstverlening, een grote tak binnen ELDA, voor verschillende coöperaties en melkinzamelaars verzorgt Elda de RMO-dataverwerking en de melkgeld administratie.

Koppelingen, verder is ELDA specialist op het gebied van datatransport. Onder machtiging kan de veehouder zijn data delen met de boekhouder, voeradviseurs en dierenartsen en andere betrokkenen in de sector.

Melkonderzoek, ELDA biedt MPR aan voor de melkgeitenhouder. Deze MPR wordt van het begin tot eind verzorgt. Daarnaast wordt gezondheidsmonitoring aangeboden, dit in samenwerking met onderzoekslab Beter Vee.

Identificatie, voor identificatie verkoopt ELDA alles op het gebied van (elektronische) identificatie van geiten, inclusief uitleesapparatuur en een weegselectiebox.

Ontzorgen bij het voldoen aan de wettelijke verplichting ten aanzien van registratie is ons doel. We zoeken met u naar een totaaloplossing, die mogelijk rendement oplevert.

Eerst Luisteren Dan Adviseren is ons motto, daarom bent u bij ons aan het juiste adres voor automatisering en administratieve begeleiding van uw bedrijf.

Voor meer informatie:

www.elda.nl

+31 (0)161-294794
info@elda.nl

Melkprijzen

NieuwsbriefGeitenmelkprijsvergelijking uitgevoerd door AgriMedia bv.
Bekijk de melkprijzen

Nieuwsbrief Geitenhouderij

Nieuwsbrief

Geitenhouderij archief

Blader in de archieven