Studiedag: Individueel en beperkt voeren van jonge lammeren

Natuurlijk heb je aandacht voor de lammetjes, elk jaar weer. Maar heb je het gevoel dat de opfok nog beter zou kunnen? Misschien is (automatisch) individueel melk verstrekken een optie voor je. Of misschien wil je leren hoe je het best beperkt melk kunt voeren.

Op donderdag 10 september organiseert vakblad Geitenhouderij de studiedag Individueel en beperkt voeren van lammeren. We onderzoeken het drinkgedrag van het lam en zullen met opfokspecialisten Roy Maar (Alpuro Breeding), Henk van der Horst (Denkavit) en Laura Surink (Trouw Nutrition) van gedachten over de verschillende methodes van melk verstrekken.

Daarnaast zal een geitenhouder zijn ervaringen met een drinkautomaat delen, waarna Erik Lambers (John Breider Mechanisatie) en Gerrit Aanstoot (Holm & Laue) ingaan op de nieuwste ontwikkelingen rondom drinkautomaten.

De studiedag kent een unieke opzet. De genoemde sprekers zullen allen aanwezig zijn bij de redactie van Vakblad Geitenhouderij in Bennekom, u als deelnemer kan meekijken op één van de nader aan te wijzen locaties in het land.

Wilt u deze unieke en leerzame dag meemaken meld u dan snel aan!

Aanmelden voor deze Studiedag

Meer informatie volgt!