Algemeen | Interview | Magazine | Premium

Victor van Saltbommel van Huberts’ Food: ‘Ik wil goeddoen met voeding’

Constant van Saltbommel, ijsmaker van Huberts’ Food uit Meppel, zag de productie van eiwitrijk ijs voor dialysepatiënten als een nobele taak toen hij daar vier jaar geleden voor gevraagd werd. Door een cocreatie met Ausnutria verrijkt Huberts’ Food het ijs nu ook met eiwit uit geitenmelk. Zijn zoon Victor en tevens vijfde generatie ondernemer, werkt hard aan het uitbreiden van de doelgroep.

Jouw gratis Premium-artikelen zijn op...
Wil je gratis 14 dagen Premium toegang?
Over de auteur: Wilma Wolters
Wilma groeide op tussen koeien en paarden, en vond dat geweldig. Ze volgde de Hogere Agrarische School in Dronten, studeerde nog 2 jaar aan de...
Deel dit bericht: WhatsApp Facebook

Melkprijzen

NieuwsbriefGeitenmelkprijsvergelijking uitgevoerd door AgriMedia bv.
Bekijk de melkprijzen

Nieuwsbrief Geitenhouderij

Nieuwsbrief