Niet gecategoriseerd

Donderdag 10 december 2009

Nadat de mensen vanmorgen de krant gelezen hebben, krijgen we heel veel telefoontjes met de vraag om uit te leggen wat er nu precies aan de hand is. We weten inmiddels ook dat op besmette bedrijven alle drachtige dieren geruimd worden. Op de geënte bedrijven waarschijnlijk alleen de zieke dieren. Waar horen wij nu bij? Dat het een klap voor ons bedrijf zal zijn, is zeker.
Man en dochter zijn enkele uren weg naar een tractorshow en al die tijd zit ik aan de telefoon. Vrienden, buren, bekenden en de pers natuurlijk. Het artikel in de krant beschrijft precies onze situatie, er is niets verdraaid of mooier of slechter gemaakt. Het was een goede keuze om het zo te doen.
De GGD belt nog met de vraag of we informatie over de Q-koorts willen, dan sturen ze wat folders op. Ze hebben geen tijd om langs te komen, want ze zijn druk met de inenting tegen de Mexicaanse griep. Tekenend voor hoe ze tegen de Q-koorts aan kijken.

Over de auteur: Wilma Wolters
Wilma groeide op tussen koeien en paarden, en vond dat geweldig. Ze volgde de Hogere Agrarische School in Dronten, studeerde nog 2 jaar aan de...
Meer over:
Deel dit bericht: Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn

Melkprijzen

NieuwsbriefGeitenmelkprijsvergelijking uitgevoerd door AgriMedia bv.
Bekijk de melkprijzen

Nieuwsbrief Geitenhouderij

Nieuwsbrief