Voeren

De Heus behaalt plek in Beste Werkgevers Onderzoek

Koninklijke De Heus heeft een 14e positie behaald in Het Beste Werkgevers Onderzoek. Wageningen UR vinden we op een 48e plek. Dat is onlangs bekendgemaakt door Effectory, die dit onderzoek voor de vijftiende keer uitvoerde.
Koninklijke De Heus is verheugd met het bereiken van deze positie, zo laat het bedrijf in een persbericht weten. “Nationaal en internationaal werken wij dagelijks met een team van zeer loyale, gedreven en competente medewerkers aan de verdere verbetering van onze producten en diensten teneinde onze veehoudende klanten verder vooruit te helpen. Wij zijn dan ook trots en verheugd dat medewerkers De Heus zien als een prettige en inspirerende omgeving om zich als professional in te zetten en verder te ontwikkelen. Onze medewerkers maken zo het verschil”, aldus Isolde Eleveld, Global Director Human Resources.
Het Beste Werkgeversonderzoek heeft tot doel om goed werkgeverschap een podium te geven. Aan het onderzoek namen 347 organisaties deel en in totaal beoordeelden 201.029 medewerkers hun werkgever. De positie op de ranglijst is gebaseerd op het oordeel van de eigen medewerkers. In het onderzoek zijn vragen opgenomen die betrekking hebben op zes onderwerpen, te weten organisatietevredenheid, baantevredenheid, organisatietrots, achter de organisatiedoelen staan, kansen krijgen om optimaal te presteren en het krijgen van waardering.

Over de auteur: Wilma Wolters
Wilma groeide op tussen koeien en paarden, en vond dat geweldig. Ze volgde de Hogere Agrarische School in Dronten, studeerde nog 2 jaar aan de...
Meer over:
Voeren
Deel dit bericht: Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn

Melkprijzen

NieuwsbriefGeitenmelkprijsvergelijking uitgevoerd door AgriMedia bv.
Bekijk de melkprijzen

Nieuwsbrief Geitenhouderij

Nieuwsbrief