Algemeen

Toon en Lia dragen Elda nu echt over

Elda is verhuisd naar een nieuw pand in Rijen en Toon de Bie en Lia Clarijs grepen de opening van dat pand aan om afscheid te nemen van Elda. Al een aantal jaren zaten zij samen met de nieuwe eigenaar Johan Vloet, in een overdrachtsproces.

Vrijdag 6 juli was het zover. Toon en Lia stoppen met hun werkzaamheden voor Elda. “Dit is toch eigenlijk het einde van een tijdperk”, is een reactie van een aanwezige geitenhouder. Een andere geitenhouder maakte de opmerking dat er zonder Toon en Lia geen Elda zou zijn, en dus ook geen EGAM. Toon de Bie haakte daar in zijn afscheidsrede nog kort op in door te zeggen dat er zonder geiten en zonder geitenhouders ook geen Elda zou zijn. “We moeten het samen doen, we hebben elkaar nodig.”

Samenwerking
Ook bij de nieuwe eigenaar staat samenwerken hoog in het vaandel. Johan Vloet: “We willen graag samenwerken. Elda is erg goed in het transport van gegevens. Maar ik kan niet alle kennis zelf in huis halen. Daarom staan wij altijd open voor samenwerking.”
Mark van Wichen is het nieuwe eerste aanspreekpunt voor alle zaken die Elda aangaan.

Over de auteur: Wilma Wolters
Wilma groeide op tussen koeien en paarden, en vond dat geweldig. Ze volgde de Hogere Agrarische School in Dronten, studeerde nog 2 jaar aan de...
Meer over:
Algemeen
Deel dit bericht: Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn

Melkprijzen

NieuwsbriefGeitenmelkprijsvergelijking uitgevoerd door AgriMedia bv.
Bekijk de melkprijzen

Nieuwsbrief Geitenhouderij

Nieuwsbrief