Algemeen | Melken

25 jaar eerste klas melk

Familie Oltheten in Diepenheim (Ov) heeft 25 jaar onafgebroken eerste klas geitenmelk geleverd. Dat meldt geitenzuivelcoöperatie CBM in haar jubileumkrant.

 

CBM bestaat 35 jaar en stelde een jubileumkrant samen. Daarin is aandacht voor de familie Oltheten die eind 1995 met 100 geiten begon. Op dit moment melken zij zo’n 400 geiten. In al die jaren hebben zij aan CBM geleverd, en altijd was de melk van eerste klas kwaliteit. Binnen de klantenkring van CBM is de familie Oltheten de enige leverancier die 25 jaar lang eerste klas geitenmelk heeft geleverd.

Oogje in het zeil

Door continu een oogje in het zeil te houden en kritisch te zijn op jezelf, en geluk te hebben dat je een aantal dingen net op tijd ziet, hebben Steef en Ellen Oltheten deze prestatie kunnen neerzetten, zo schrijft CBM in de jubileumkrant.

 

In Geitenhouderij 3 van 2021, die in de laatste week van juni uitkomt, verschijnt een reportage over de familie Oltheten.

Over de auteur: Wilma Wolters
Wilma groeide op tussen koeien en paarden, en vond dat geweldig. Ze volgde de Hogere Agrarische School in Dronten, studeerde nog 2 jaar aan de...
Meer over:
AlgemeenMelken
Deel dit bericht: Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn

Melkprijzen

NieuwsbriefGeitenmelkprijsvergelijking uitgevoerd door AgriMedia bv.
Bekijk de melkprijzen

Nieuwsbrief Geitenhouderij

Nieuwsbrief