Algemeen

Bio-Geitdag op 7 december

De Groene Geit organiseert op dinsdag 7 december de 16e editie van de Bio-Geitdag. Op het programma staan de onderwerpen krachtvoersystemen, uiergezondheid en economie.

Nico van Eckeveld van Vallei Accountants komt iets vertellen over bedrijfsoverdracht, financiering en verduurzamingen. Johan Grolleman, adviseur melkwinning, gaat nader in op de uiergezondheid. Wanneer gaat het melken goed en welk kiem- en celgetal hoort daarbij? De laatste spreker is Rob van der Geest van Geitenbelang. Hij zal de bezoeker meer vertellen over krachtvoersystemen.

De bijeenkomst wordt gehouden op dinsdag 7 december a.s. in Enspijk en zal ongeveer van 10.30 uur tot 15.00 uur duren. Ten aanzien van de corona-maatregelen wordt de situatie door de organisatie in de gaten gehouden. Vooralsnog is het mogelijk om de bijeenkomst te organiseren. Opgeven kan tot 4 december per mail naar degroenegeit@gmail.com of telefonisch/whatsapp 06-12330794. Voor leden is de dag gratis. Biologische geitenhouders die geen lid zijn betalen een vergoeding van € 25,- per persoon. Voor alle overige belangstellenden kost het bijwonen van de dag € 75,- per persoon.

 

Over de auteur: Marjolein Nielen
Marjolein Nielen is geboren in 1999 en groeide op in Noord-Holland. Haar ouders hebben daar samen een melkveebedrijf. Ze studeerde Dier- en Veehouderij aan de...
Meer over:
Algemeen
Deel dit bericht: Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn

Melkprijzen

NieuwsbriefGeitenmelkprijsvergelijking uitgevoerd door AgriMedia bv.
Bekijk de melkprijzen

Nieuwsbrief Geitenhouderij

Nieuwsbrief