Algemeen | Fokkerij

Fokgroep Toggenburger: Vergadering plus studiedag op 28 mei

De Landelijke Fokgroep Toggenburger Geiten heeft het voornemen om, nu de algemene ledenvergadering in november 2021 niet is doorgegaan, de studiedag op zaterdag 28 mei 2022 te combineren met de algemene ledenvergadering.

Het plan is om in de ochtend enkele belangrijke agendapunten van de ledenvergadering te behandelen en het programma na de lunch voort te zetten met het praktijkgedeelte, waarbij dieren aanwezig zullen zijn. Agendapunten die aan de orde zullen komen zijn het aanpassen van de eis voor de hoogtemaat van bokken ≥ 1 jaar van minimum naar gewenst, het beperken of verminderen van inteelt bij het Toggenburger-ras, het gebruik van British Toggenburger-dieren, het gebruik maken van vergeten bloedlijnen en de fokkerij in 2022.

Nadere informatie over deze studiedag volgt. Het bestuur zendt dit naar de bekende e-mailadressen en plaatst dit op de website www.toggenburger.nl. (Foto: Fokgroep Toggenburger)

Over de auteur: Jasper Lentz
Jasper Lentz (1989) is geboren in Hardenberg (Ov.) en is opgegroeid in het Drentse dorp Dalen. Na de studie Journalistiek is hij in 2013 aan...
Meer over:
AlgemeenFokkerij
Deel dit bericht: WhatsApp Facebook

Melkprijzen

NieuwsbriefGeitenmelkprijsvergelijking uitgevoerd door AgriMedia bv.
Bekijk de melkprijzen

Nieuwsbrief Geitenhouderij

Nieuwsbrief