Melken

Innovatie in geiten melken tijdens Nationaal Geiten Event 2022

De allernieuwste innovatie op het gebied van geiten melken wordt getoond op het Nationaal Geiten Event. In een workshop die SAC hierover geeft komt u alles te weten over de totstandkoming ervan.

De heren Martin van Middelkoop (dealermanager), Henk Nagelhout (commercieel productmanager) en Johan Slager (mechanical engineer) zijn alle drie werkzaam bij SAC en hebben vanuit hun verschillende functies een bijdrage geleverd aan de totstandkoming van de innovatie. Hun workshop omvat een driegesprek, onder leiding van Van Middelkoop, waarin zij duidelijk maken wat deze innovatie kan betekenen voor de geit, de melk en de melker. Zij gaan in op de uitdagingen die er waren vanuit de markt en hoe hierop is ingespeeld.

De lancering van de jongste innovatie van SAC vindt plaats tijdens het Nationaal Geiten Event om 11.35 uur. De workshop waarin u meer hoort over deze nieuwe manier van melken van SAC begint om 12.15 uur.

Het Nationaal Geiten Event vindt plaats op zaterdag 10 september 2022 in de IJsselhallen in Zwolle. Meer informatie op Geitenevent.nl.

Over de auteur: Wilma Wolters
Wilma groeide op tussen koeien en paarden, en vond dat geweldig. Ze volgde de Hogere Agrarische School in Dronten, studeerde nog 2 jaar aan de...
Meer over:
Melken
Deel dit bericht: Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn

Melkprijzen

NieuwsbriefGeitenmelkprijsvergelijking uitgevoerd door AgriMedia bv.
Bekijk de melkprijzen

Nieuwsbrief Geitenhouderij

Nieuwsbrief