GIJS komt met eigen lammerenmelk

GIJS lanceert in december haar eigen lammerenmelk: GIJS Lammerenmelk Perspectief. Dit innovatieve melkpoeder is speciaal samengesteld voor moderne geitenhouderij en stimuleert de ontwikkeling van lammeren tot duurzame en hoogproductieve melkgeiten.

Een hoge en duurzame melkproductie begint al bij de opfok van de lammeren, realiseerde GIJS zich. “Deze vroege fase is van groot belang voor de ontwikkeling van het uier en skelet en beïnvloedt daarmee de latere melkproductie”, aldus José van Cranenbroek, geitenspecialiste bij GIJS. “In de praktijk bleek er nog veel te halen in deze periode.”
De GIJS Lammerenmelk Perspectief is in zowel onderzoeksstallen van Denkavit, als bij praktijkbedrijven zorgvuldig getest. Lammeren nemen de melk uitstekend op. Natuurlijke additieven, zoals etherische oliën en prebiotica, ondersteunen de darmgezondheid en algehele weerstand. Daarnaast wordt de pensontwikkeling gestimuleerd door een vroege kracht- en ruwvoeropname. José van Cranenbroek, geitenspecialiste bij GIJS: “GIJS Lammerenmelk Perspectief is in staat lammeren evenwichtig te laten groeien met aandacht voor pensontwikkeling, skeletopbouw en uierontwikkeling en geeft ze daarmee een goed perspectief op een hoge en duurzame melkproductie.”

Delen via:

Reacties zijn gesloten.