Algemeen

Gratis eenvoudige applicatie voor meldingen via Live!D

Vanaf maart 2011 biedt Nedap Live!D bij de aankoop van oornummers een eenvoudige online applicatie voor het doorgeven van de verplichte EL&I en VKI meldingen. Het bedrijf is daarmee de enige van de geregistreerde oormerkleveranciers die deze gratis service aanreikt.
De applicatie is een alternatief op de volgens Nedap vaak lastig gebleken digitale loketten waar de meldingen officieel dienen te worden gedaan. Via de Live!D applicatie kunnen schapen- en geitenhouders de basismeldingen – aanvoer, afvoer, geboorte en dood – eenvoudiger en zonder tussenkomst van softwaresystemen, doorgeven. De applicatie is gratis toegankelijk bij aankoop van Live!D oornummers en te bereiken via www.oornummers.nl en via www.nedap-liveid.com.
Nedap Live!D ontwikkelde de applicatie in samenwerking met V.S.M. Automatisering, specialist in agrarische software. Door deze samenwerking wordt het actualiseren van de applicatie naar aanleiding van eventuele veranderingen in wet- en regelgeving en een gespecialiseerde helpdesk voor de applicatie gewaarborgd.

Over de auteur: Wilma Wolters
Wilma groeide op tussen koeien en paarden, en vond dat geweldig. Ze volgde de Hogere Agrarische School in Dronten, studeerde nog 2 jaar aan de...
Meer over:
Algemeen
Deel dit bericht: Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn

Melkprijzen

NieuwsbriefGeitenmelkprijsvergelijking uitgevoerd door AgriMedia bv.
Bekijk de melkprijzen

Nieuwsbrief Geitenhouderij

Nieuwsbrief