Algemeen

Help mee aan de stoere boerenkinderenkalender

Kinderen zijn de toekomst, zeker in de agrarische sector. Fotografe Janneke Zuurbier wil daarom een ‘stoere boerenkinderenkalender’ maken. Zij is nog op zoek naar kinderen die op een geitenhouderij wonen en wel op de foto zouden willen.
Voor de kalender worden de kinderen thuis op het bedrijf op een stoere, leuke manier vastgelegd. De kinderen helpen vaak hun ouders/verzorgers met kleine dagelijkse werkzaamheden, of zitten toe te kijken terwijl hun ouders/verzorgers aan het werk zijn. Dit zal u allemaal terug vinden in de kalender. Het gaat hierbij om kinderen van ongeveer 1-16 jaar. Ouders/verzorgers moeten wel goedkeuring geven dat hun kind in de kalender komt te staan. Bij de foto wordt alleen de voornaam van het kind en de leeftijd vermeld.
De fotoshoot vindt plaats thuis op het bedrijf, dus de vertrouwde omgeving van de kinderen. Kinderen van bedrijven binnen de gehele agrarische sector komen hiervoor in aanmerking.

Zo zou een foto voor de stoere boerenkinderenkalender eruit kunnen zien. Foto: Janneke Zuurbier

De stoere boerenkinderen modellen houden een leuke herinnering over aan de fotoshoot: zij krijgen een gratis kalender, de geplaatste foto op een canvasdoek en een aantal foto’s van de fotoshoot op cd-rom.
Ouders/verzorgers kunnen hun kind(eren) nog tot 1 september 2012 opgeven voor de stoere boerenkinderen kalender 2013 op www.stoereboerenkinderenkalender.nl. Na de sluitingsdatum wordt er een selectie gemaakt en krijgen er 13 kinderen bericht, dat ze uitgekozen zijn voor de stoere boerenkinderen kalender 2013.

Over de auteur: Wilma Wolters
Wilma groeide op tussen koeien en paarden, en vond dat geweldig. Ze volgde de Hogere Agrarische School in Dronten, studeerde nog 2 jaar aan de...
Meer over:
Algemeen
Deel dit bericht: Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn

Melkprijzen

NieuwsbriefGeitenmelkprijsvergelijking uitgevoerd door AgriMedia bv.
Bekijk de melkprijzen

Nieuwsbrief Geitenhouderij

Nieuwsbrief