Algemeen

Heemveld verder op locatie Hekking

Op de voormalige  productielocatie van Hekking in Mariënheem is Roerink Food Family (waaronder ook de bedrijven Zuivelhoeve in Twekkelo, Heksenkaas Oldenzaal en Zuivelhoeve Winkelbedrijven in Oldenzaal vallen) een nieuw bedrijf gestart onder de naam Heemveld BV, biologische kazen. Dat meldt Innofood.
Het bedrijf heeft haar biocertificaat ontvangen van controle-organisatie Skal, waardoor er binnenkort begonnen kan worden met de productie van de biologische geiten-, schapen- en koeienkaasspecialiteiten.
Heemveld gaat onder gelijke merknaam biologische geiten-, schapen- en koemelk-kaasspecialiteiten produceren.  De kaas zal worden geëxporteerd naar meerdere landen in Europa, waaronder Duitsland, wat volgens Innofood als grootste afzetmarkt wordt gezien. De nieuwe activiteit vormt een logische aanvulling op de activiteiten van de overige bedrijven en sluit goed aan bij de merken Zuivelhoeve en Heks’nkaas. Bij Heemveld zullen in de toekomst ongeveer 25 medewerkers komen te werken.

Over de auteur: Jasper Lentz
Jasper Lentz (1989) is geboren in Hardenberg (Ov.) en is opgegroeid in het Drentse dorp Dalen. Na de studie Journalistiek is hij in 2013 aan...
Meer over:
Algemeen
Deel dit bericht: Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn

Melkprijzen

NieuwsbriefGeitenmelkprijsvergelijking uitgevoerd door AgriMedia bv.
Bekijk de melkprijzen

Nieuwsbrief Geitenhouderij

Nieuwsbrief