Algemeen

Hoofdkantoor Hyproca Dairy Products naar Zwolle

Zwolle wordt de nieuwe locatie van het hoofdkantoor van Ausnutria Hyproca. Dit betekent dat ook het team van dochterorganisatie Hyproca Dairy Products, producent van onder meer geitenmelkpoeder, naar Zwolle verhuist. De verhuizing staat gepland voor eind 2015 en moet de kwaliteit en efficiency van het bedrijf ten goede komen.
Ruim zestig medewerkers zullen werkzaam zijn op het nieuwe hoofdkantoor, waarvan het adres nog niet bekend is gemaakt. De huidige kantoren in Heerenveen en Almelo zullen sluiten. Daarnaast voegen enkele van de kantoormedewerkers op de locaties in Ommen, Kampen en Leeuwarden zich bij het team in Zwolle. Alle medewerkers die dagelijks actief betrokken zijn bij productie, blijven werkzaam vanuit de fabrieken in Ommen, Kampen en Leeuwarden.
De plannen voor een hoofdkantoor in Heerenveen, waar Ausnutria Hyproca momenteel een nieuwe fabriek bouwt, gaan dus niet door.

Over de auteur: Henk ten Have
Henk ten Have groeide op op een akkerbouwbedrijf in Groningen, maar richtte zich tijdens zijn opleiding aan Van Hall Larenstein in Leeuwarden op de melkveehouderij....
Meer over:
Algemeen
Deel dit bericht: Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn

Melkprijzen

NieuwsbriefGeitenmelkprijsvergelijking uitgevoerd door AgriMedia bv.
Bekijk de melkprijzen

Nieuwsbrief Geitenhouderij

Nieuwsbrief