Algemeen

Nieuw: Happy Goat smeerbare biologische verse geitenkaas

Happy Goat laat voor het eerst zijn smeerbare, biologische verse geitenkaas proeven op de Bio-beurs die deze week wordt gehouden in Zwolle. Happy Goat maakt de kaas van melk van de geiten op zorgboerderij ‘de Lingehof’ in Rhenoy.
Kaasmaker Happy Goat heeft zich tot doel gesteld de categorie biologische geitenzuivel breder toegankelijk te maken. Marcel Jonkers van Happy Goat vertelt: “Daarom hebben we in 2014 de beslissing genomen om de uitbreiding van zorgboerderij De Lingehof in Rhenoy mede mogelijk te maken. Van de melk van de biologische geiten maken we nu verse, smeerbare biologische geitenkaas.”
Spread the goodness
De Lingehof is de geitenhouderij en zorgboerderij van Astrid en Kees Groeneveld. Zij houden 500 geiten, en sinds de uitbreiding zijn daar op een andere locatie 1500 geiten bijgekomen. Voor de mensen met een zorgvraag is op deze locatie een modern appartementencomplex gebouwd.
Jonkers: “Met aandacht voor onze leefomgeving produceren we innovatieve en vooral hele lekkere producten op basis van biologische geitenmelk. Producten die rekening houden met het welzijn van mens, dier en natuur. En zo ontstond onze slogan: #SpreadTheGoodness. Onder dit thema zetten we met allerlei acties aan tot het verspreiden van goede daden, die we vervolgens graag belonen met een heerlijk Happy Goat product.”
Op de aanstaande Bio-beurs (20 en 21 januari) staat Happy Goat op stand E 194. De smeerbare geitenkaas van Happy Goat is vegetarisch en glutenvrij en is er in drie varianten: naturel, honing & vijg en groene kruiden. Het is te gebruiken voor borrel en op brood.

Over de auteur: Wilma Wolters
Wilma groeide op tussen koeien en paarden, en vond dat geweldig. Ze volgde de Hogere Agrarische School in Dronten, studeerde nog 2 jaar aan de...
Meer over:
Algemeen
Deel dit bericht: Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn

Melkprijzen

NieuwsbriefGeitenmelkprijsvergelijking uitgevoerd door AgriMedia bv.
Bekijk de melkprijzen

Nieuwsbrief Geitenhouderij

Nieuwsbrief