Algemeen

Tweede geitenboerin op @Boerburgertweet

Het boerenaccount www.twitter.com/Boerburgertweet geeft deze week (22 tot 29 februari) geitenboerin José Veelers in het Overijsselse Hengevelde een stem. Elke week heeft @Boerburgertweet een gast-twitteraar die burgers laat meekijken op het bedrijf. Veelers is na Jeannette van de Ven de tweede geitenhoudster die het twitteraccount en de facebookpagina  www.facebook.com/boerburgertweet vult met berichten die haar en haar bedrijf bezighoudt.

Veelers vertelt bijvoorbeeld hoe het komt dat geitenkaas zo wit is, ze laat zien dat lammetjes de fles krijgen en dat de geitenstal elke wordt ingestrooid  met een verse laag stro.

@Boerburgertweet bestaat nu 27 weken en heeft in die tijd ruim bijna 4.500 volgers op twitter en ruim 6.200 volgers op Facebook verzameld. Hiermee worden dagelijks tienduizenden burgers bereikt.In totaal zijn er al 27 Nederlandse en Belgische boerinnen aan bod geweest.

Over de auteur: Wilma Wolters
Wilma groeide op tussen koeien en paarden, en vond dat geweldig. Ze volgde de Hogere Agrarische School in Dronten, studeerde nog 2 jaar aan de...
Meer over:
Algemeen
Deel dit bericht: Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn

Melkprijzen

NieuwsbriefGeitenmelkprijsvergelijking uitgevoerd door AgriMedia bv.
Bekijk de melkprijzen

Nieuwsbrief Geitenhouderij

Nieuwsbrief