Gezondheid | Voeren

Ondernemersdag geitenhouderij door AgruniekRijnvallei

AgruniekRijnvallei (AR) organiseert op donderdag 23 november 2017 een ondernemersdag met als thema ‘Opfok, de basis voor gezond hARd melken’. De voerleverancier hoopt dat zoveel mogelijk geitenhouders aanwezig zijn.

Gedurende de dag zullen verschillende sprekers hun kennis met de aanwezigen delen om de opfok tot een succes te brengen. Tijdens het ochtendgedeelte komen twee onderwerpen aan bod:
Stefan Regelink, nutritionist geiten bij AR, neemt u mee in de voordelen van zuiver voer tijdens de opfok. Henk van der Horst van Denkavit gaat het hebben over ‘met gezonde opfok naar goed ontwikkelde organen’.
Na de lunch staat er een bezoek gepland aan de fabriek van AgruniekRijvallei in Wageningen waar een rondleiding zal worden verzorgd met extra aandacht voor de productie van zuiver voer, biologisch voer en VLOG-voer (Verband Lebensmittel Ohne Gentechnik; GMO-vrij voer).
Daarna zal Wico Teeuw van DAP De Klomp, u bij de sectietafel vertellen over de processen in een geit tijdens de transitieperiode. Zijn presentatie heet: Ooit een melkgeit van binnen gezien?

Ondernemersdag geitenhouderij 23 november 2017
11:00 Inloop Panorama restaurant de Blaauwe Kamer, adres: Blaauwe kamer 14,  6702 PA Wageningen
11:15 Welkom namens AR
11:30 Henk van der Horst: Met gezonde opfok naar goed ontwikkelde organen.
12:00 Stefan Regelink: Het belang van zuiver voer tijdens de opfok.
12:30 Lunch
13:15 Vertrek richting fabriek Wageningen, adres: Rijnhaven 14, 6702 DT Wageningen
13:30 Rondleiding door fabriek met aandacht voor zuiver voer en presentatie Wico Teeuw van DAP De Klomp: Ooit een melkgeit van binnen gezien?
15:00 Afsluiting

Alle geitenhouders zijn welkom op deze ondernemersdag. AgruniekRijnvallei vraagt u wel om even op te geven als u komt. Dit kan via voer@argroep.nl.

Over de auteur: Wilma Wolters
Wilma groeide op tussen koeien en paarden, en vond dat geweldig. Ze volgde de Hogere Agrarische School in Dronten, studeerde nog 2 jaar aan de...
Meer over:
GezondheidVoeren
Deel dit bericht: Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn

Melkprijzen

NieuwsbriefGeitenmelkprijsvergelijking uitgevoerd door AgriMedia bv.
Bekijk de melkprijzen

Nieuwsbrief Geitenhouderij

Nieuwsbrief