Algemeen

Voorbereidingen Nationaal Geiten Event 2018 gestart

De initiatiefnemers van het Nationaal Geiten Event zijn met groot enthousiasme begonnen aan de voorbereidingen van de tweede editie van de happening, die in september 2018 plaatsvindt.

Het Nationaal Geiten Event werd in 2016 voor het eerst georganiseerd, en omdat dit positief ontvangen werd is besloten een tweede editie voor te bereiden. AgriMedia Wageningen, vakblad Geitenhouderij, LTO Nederland en Stichting Landelijke Geitenkeuring hebben in grote lijnen de editie van 2018 in beeld. Er zijn op dit moment 4 hoofdsponsoren bekend en de eerste standhouders hebben zich al aangemeld.

Vier onderdelen
Er wordt een nieuw item aan het Event toegevoegd: een Boerenmarkt met Proeverij. De organisatie wil hiermee tegemoet komen aan de belangstelling die er momenteel is voor producten van de geit, en hoopt zo ook consumenten aan te trekken. Het Nationaal Geiten Event 2018 zal ook weer de Nationale Geitenkeuring, een Expo en een Symposium met workshops omvatten.

Het Nationaal Geiten Event 2018 vindt plaats op zaterdag 29 september 2018 in de IJsselhallen in Zwolle. Lees meer op Geitenevent.nl.

Over de auteur: Wilma Wolters
Wilma groeide op tussen koeien en paarden, en vond dat geweldig. Ze volgde de Hogere Agrarische School in Dronten, studeerde nog 2 jaar aan de...
Meer over:
Algemeen
Deel dit bericht: Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn

Melkprijzen

NieuwsbriefGeitenmelkprijsvergelijking uitgevoerd door AgriMedia bv.
Bekijk de melkprijzen

Nieuwsbrief Geitenhouderij

Nieuwsbrief