Voeren

Voergroep Zuid ziet winst meer dan verdubbelen

Voergroep Zuid zette in 2017 iets minder voer en grondstoffen af (nog geen 2 procent), de omzet liep met 15 procent terug, maar de winst over dat jaar is meer dan verdubbeld tot 775.000 euro.

De mengvoerleverancier heeft in 2017 een nieuwe koers ingezet, met de focus op agrarische activiteiten en een positieve bijdrage van niet-agrarische activiteiten (retail en verzekeringen). Directeur Wim Maaskant is trots op het resultaat. De licht gedaalde diervoervolumes tot ruim 788.000 ton wijt hij aan de krimpende markt.
Commercieel Manager Nicolien Peters vertelt: “We hebben in de afgelopen jaren bewezen dat we aantoonbaar meer rendement op het boerenerf realiseren door onze toegevoegde waarde. Deze zogenaamde Voer+ aanpak betreft het succesvol bepalen en implementeren van de juiste voerstrategieën voorzien van het juiste toepassingsadvies door onze specialisten.”

Voergroep Zuid geeft aan de ingeslagen koers verder te gaan versterken.

Over de auteur: Wilma Wolters
Wilma groeide op tussen koeien en paarden, en vond dat geweldig. Ze volgde de Hogere Agrarische School in Dronten, studeerde nog 2 jaar aan de...
Meer over:
Voeren
Deel dit bericht: Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn

Melkprijzen

NieuwsbriefGeitenmelkprijsvergelijking uitgevoerd door AgriMedia bv.
Bekijk de melkprijzen

Nieuwsbrief Geitenhouderij

Nieuwsbrief