Algemeen

Opgeven voor Nationale geitenkeuring

De Stichting Landelijke Geitenkeuring vraagt geitenhouders zich op te geven voor de Nationale keuring 2018. Deze zal dit jaar weer plaatsvinden tijdens het Nationaal Geiten Event in de IJsselhallen in Zwolle.

De Stichting ziet de Nationale keuring tijdens het Event als de gelegenheid bij uitstek om de Nederlandse Witte, Toggenburger, Bonte, Nubische, Boer- en melkgeiten te promoten. Door zoveel mogelijk geiten in Zwolle te laten zien, aan zowel andere fokkers en geitenhouders én aan het publiek, hoopt de organisatie er weer een onvergetelijke dag van te maken.

In 2016 vond de Nationale keuring voor het eerst plaats tijdens het Nationaal Geiten Event. De organisatie hoopt het succes van die editie minstens te kunnen evenaren.
Opgeven kan tot 1 september bij Pieter Zijlstra – zijlstra37@home.nl. Ook is opgeven mogelijk als u de website van de stichting bezoekt.

Over de auteur: Wilma Wolters
Wilma groeide op tussen koeien en paarden, en vond dat geweldig. Ze volgde de Hogere Agrarische School in Dronten, studeerde nog 2 jaar aan de...
Meer over:
Algemeen
Deel dit bericht: Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn

Melkprijzen

NieuwsbriefGeitenmelkprijsvergelijking uitgevoerd door AgriMedia bv.
Bekijk de melkprijzen

Nieuwsbrief Geitenhouderij

Nieuwsbrief