Algemeen

Geitensymposium tijdens RMV

Denkavit, Agrifirm en Lely organiseren op donderdag 29 november, voorafgaand aan de Rundvee & Mechanisatie Vakdagen (RMV) Gorinchem, een geitensymposium met het thema ‘De kracht van data! – Sturen op kwaliteit’.

 

Gert van Trierum namens Denkavit, Ward Arts namens Agrifirm en Wilke Rijks en Teus van der Vlist namens Lely geven hun visie en nieuwe inzichten op het gebied van data in de geitensector. Wat is het belang van data en hoe kan dit bijdragen aan de ontwikkeling van uw bedrijf? Volgens de initiatiefnemers zijn veel geitenhouders op zoek naar een verbeterslag van kwantiteit naar kwaliteit. Een verbeterslag op management en arbeid. De sprekers vertellen dat het loont om te sturen op de verschillende managementonderdelen zoals voeding, productie, gezondheid, reproductie en automatisering.

Na afloop kunt u tijdens een lunch bijpraten met collega-geitenhouders en de aanwezige kennispartners.

Geitensymposium donderdag 29 november, RMV Gorinchem. Wilt u meer weten of deelnemen aan het geitensymposium? Meld u dan aan via www.geitensymposium.nl.

Over de auteur: Wilma Wolters
Wilma groeide op tussen koeien en paarden, en vond dat geweldig. Ze volgde de Hogere Agrarische School in Dronten, studeerde nog 2 jaar aan de...
Meer over:
Algemeen
Deel dit bericht: Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn

Melkprijzen

NieuwsbriefGeitenmelkprijsvergelijking uitgevoerd door AgriMedia bv.
Bekijk de melkprijzen

Nieuwsbrief Geitenhouderij

Nieuwsbrief