Algemeen

Ontdek de geit kroont Samuel Levie tot G.O.A.T. Chef 20/21

Afgelopen vrijdag 9 oktober organiseerde Ontdek de geit op Boerderij Breevoort in Hoogland het online G.O.A.T. Chef event. Hier werd Samuel Levie, columnist en chefkok, gekroond tot G.O.A.T. Chef 20/21. Als ambassadeur voor geitenzuivel en geitenvlees laat hij, in samenwerking met Ontdek de geit, Nederland het komende jaar kennismaken met de heerlijke smaken en veelzijdigheid van geitenproducten en geeft hij inspiratie om hiermee te koken.

Door middel van een livestream op Facebook kon iedereen genieten van de kookdemonstratie die Levie gaf. De chefkok kookte tussen de geiten een driegangenlunch met geitenzuivel en -vlees. Diezelfde ochtend bracht het ‘On the G.O.(A.T.)’ promotieteam bij verschillende food-influencers door het land een goodiebag vol geitenproducten. Deze werd enthousiast ontvangen en de bloggers en vloggers ontdekten meteen de smaak van de geit.

De livestream van de kookdemonstratie is terug te kijken op de Facebookpagina van Ontdek de geit. De komende weken worden alle recepten en bereidingsvideo’s gedeeld op de online mediakanalen van Ontdek de geit.

Over de auteur: Wilma Wolters
Wilma groeide op tussen koeien en paarden, en vond dat geweldig. Ze volgde de Hogere Agrarische School in Dronten, studeerde nog 2 jaar aan de...
Meer over:
Algemeen
Deel dit bericht: Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn

Melkprijzen

NieuwsbriefGeitenmelkprijsvergelijking uitgevoerd door AgriMedia bv.
Bekijk de melkprijzen

Nieuwsbrief Geitenhouderij

Nieuwsbrief