Algemeen

Evenement rondom verduurzamingsagenda

Be Goat & Tell it, zo heet het online evenement dat het Platform Melkgeitenhouderij organiseert op vrijdag 10 december. Centraal deze dag staat de verduurzamingsagenda van de sector.

In de ochtend wordt in vogelvlucht de verduurzamingsagenda besproken en vertelt Ontdek de geit over haar activiteiten. In de middag wordt een aantal onderwerpen uit de verduurzamingsagenda in workshops uitgediept. Sprekers zijn onder andere Hans Hopster en Annemarie Rebel van Wageningen Livestock Research, René van den Brom en Inge Santman-Berends van Royal GD.
Deelnemers aan het evenement kunnen, onder leiding van dagvoorzitter Patrick van Gils, leren hoe ze zichzelf, hun bedrijf en de sector (beter) kunnen presenteren.

Geen kosten

Be Goat & Tell it is bedoeld voor melkgeitenhouders, leveranciers, afnemers en mensen die op een andere manier betrokken zijn bij de melkgeitensector. Deze studiedag is tot stand gekomen in opdracht van Platform Melkgeitenhouderij en mede gefinancierd door topsector Agri&Food met betrekking tot versnelling verduurzaming van de melkgeitenhouderij. Aan deelname zijn daarom geen kosten verbonden. Opgeven doe je via begoat.nl, waar ook het volledige programma en de sprekers te vinden zijn.

Over de auteur: Wilma Wolters
Wilma groeide op tussen koeien en paarden, en vond dat geweldig. Ze volgde de Hogere Agrarische School in Dronten, studeerde nog 2 jaar aan de...
Meer over:
Algemeen
Deel dit bericht: Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn

Melkprijzen

NieuwsbriefGeitenmelkprijsvergelijking uitgevoerd door AgriMedia bv.
Bekijk de melkprijzen

Nieuwsbrief Geitenhouderij

Nieuwsbrief