Algemeen

Nederlandse geitenkaas op Salon du Fromage 2022

In Paris Expo – Porte de Versailles wordt van 27 februari tot en met 2 maart 2022 de zeventiende editie van de Salon du Fromage gehouden. Dit is een internationale vakbeurs voor kaas en andere zuivelproducten. Dit jaar zijn er 281 exposanten en verwacht de organisatie bijna 8.500 bezoekers. De organisatie zegt de actuele coronaregels te volgen.

Onder de Nederlandse deelnemers zijn ditmaal Treur Kaas, Kaashandel Remijn, Fromagerie l’Amuse en Van Breukelen Kaas aanwezig. Allen met geitenkaas in het assortiment.

Tijdens de vorige editie van de internationale kaasbeurs in 2020 was Treur Kaas eveneens present met Noord-Hollandse Gouda, Hollandse Geitenkaas en Villa Nutmix boerderijkaas met noten, hazelnoten en fenegriek (acht weken gerijpt). Ook kaashandel Remijn was er met een reeks Nederlandse kazen en Betty Koster van Fromagerie l’Amuse neemt al jaren deel aan de beurs. “Het was voor mij de eerste beurs waar kleinschalige producenten zelf hun producten promoten. Nu, dik twintig jaar later, is dat enorm gegroeid maar tegelijkertijd zeer specialistisch gebleven.” (Foto: Salon du Fromage)

Over de auteur: Marjolein Nielen
Marjolein Nielen is geboren in 1999 en groeide op in Noord-Holland. Haar ouders hebben daar samen een melkveebedrijf. Ze studeerde Dier- en Veehouderij aan de...
Meer over:
Algemeen
Deel dit bericht: Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn

Melkprijzen

NieuwsbriefGeitenmelkprijsvergelijking uitgevoerd door AgriMedia bv.
Bekijk de melkprijzen

Nieuwsbrief Geitenhouderij

Nieuwsbrief