Algemeen

Geitenfilmpjes op de populaire app TikTok

Theo Dekker Geitenglijbaan

De tiktokfilmpjes van geitenboer Theo uit Schagerbrug (NH) worden duizenden keren bekeken. Mensen vanuit de stad komen met eigen ogen bekijken hoe de geiten op bijvoorbeeld een heuse geitenglijbaan klauteren. Dit vertelt NH nieuws.

“Hier hadden we een bericht dat 274.000 keer is bekeken”, zegt Theo. “Ik kan er zelf ook ontzettend van genieten. De sector staat onder druk en er komt best wel veel op ons af. Dan zijn het de kleine dingen zoals een paar vrolijke geitjes waar je van moet genieten”. Omdat vooral de jonge dieren erg van klimmen houden, bedacht Theo een geitenglijbaan die hij maakte van strobalen. Zoals te zien is op tiktok viel dit erg in de smaak. Uit het filmen van zijn dieren haalt de  geitenboer veel plezier. Daarom is hij van plan om nog wel even door te gaan. “Wij vinden het in deze negatieve tijd leuk om toch iets positiefs te brengen”.

Over de auteur: Marjolein Nielen
Marjolein Nielen is geboren in 1999 en groeide op in Noord-Holland. Haar ouders hebben daar samen een melkveebedrijf. Ze studeerde Dier- en Veehouderij aan de...
Meer over:
Algemeen
Deel dit bericht: Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn

Melkprijzen

NieuwsbriefGeitenmelkprijsvergelijking uitgevoerd door AgriMedia bv.
Bekijk de melkprijzen

Nieuwsbrief Geitenhouderij

Nieuwsbrief