Fokkerij | Management

Meer rendement met KI, workshop tijdens Nationaal Geiten Event

In de toekomst gaat genetica een steeds belangrijkere rol spelen om stappen te zetten naar een hoogproductieve veestapel met een lange levensduur. Daarvan is Dirk Keijzers, directeur bij GeitenKi Nederland (GKN) overtuigd. Hij licht zijn woorden verder toe in een workshop tijdens het Nationaal Geiten Event 2022.

De laatste jaren zijn er enorme stappen gezet op het gebied van voeding, lammerenopfok en stalsystemen. Genetica speelt op veel melkgeitenbedrijven nog een minder prominente rol. Keijzers ziet in KI mogelijkheden om meer rendement uit het geitenbedrijf te halen. Tijdens de workshop gaat hij in op zowel management-toepassingen als genetische vooruitgang, als middel voor een beter rendement.

 

De workshop ‘In 3 stappen naar een hoger rendement met GKN’ begint om 13.45 uur. Het Nationaal Geiten Event vindt plaats op zaterdag 10 september 2022 in de IJsselhallen in Zwolle. Meer informatie vind je op Geitenevent.nl.

Over de auteur: Wilma Wolters
Wilma groeide op tussen koeien en paarden, en vond dat geweldig. Ze volgde de Hogere Agrarische School in Dronten, studeerde nog 2 jaar aan de...
Deel dit bericht: Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn

Melkprijzen

NieuwsbriefGeitenmelkprijsvergelijking uitgevoerd door AgriMedia bv.
Bekijk de melkprijzen

Nieuwsbrief Geitenhouderij

Nieuwsbrief