Algemeen

Alssema mededirecteur bij GIJS

Joost Alssema (40) is per 1 februari toegetreden als mededirecteur bij voer- en adviesorganisatie GIJS. Alssema heeft ruime ervaring in de agrarische sector en zal eigenaar Erik Reefhuis ondersteunen bij de verwezenlijking van de ambities van team GIJS.

 

Alssema is volgens GIJS een sociale, maar doelgerichte ondernemer die oog heeft voor nieuwe ideeën en ontwikkelingen. Eerder was hij manager op een koeienbedrijf en agrarisch specialist bij een bank, bovendien heeft hij ervaring in de mengvoermarkt.

Reefhuis zegt blij te zijn met de komst van Joost Alssema. “Hiermee zijn we niet alleen in staat om de groei vast te houden en continuïteit te waarborgen, maar ook betrouwbare service en betrokkenheid te kunnen blijven bieden.”
Alssema vindt dat de eigenzinnigheid, creativiteit en ondernemerschap die GIJS typeren, bij hem passen. “Ik kijk er naar uit om mijn liefde voor de veehouderij te combineren met een functie als directeur. Ik wil samen met de veehouder het juiste pad uitstippelen richting de toekomst. De beste ideeën beginnen mijns inziens toch echt op het boerenerf.”

Het afgelopen jaar is voer- en adviesbedrijf GIJS uit Azewijn gegroeid met 34 nieuwe klanten, zowel melkveebedrijven als geitenhouderijen.

Over de auteur: Wilma Wolters
Wilma groeide op tussen koeien en paarden, en vond dat geweldig. Ze volgde de Hogere Agrarische School in Dronten, studeerde nog 2 jaar aan de...
Meer over:
Algemeen
Deel dit bericht: WhatsApp Facebook

Melkprijzen

NieuwsbriefGeitenmelkprijsvergelijking uitgevoerd door AgriMedia bv.
Bekijk de melkprijzen

Nieuwsbrief Geitenhouderij

Nieuwsbrief