Algemeen

Nieuwe naam voor AVH Dairy Trade en Goat Milk Powder

AVH Dairy Trade B.V. en Goat Milk Powder B.V. krijgen in de loop van 2023 een nieuwe bedrijfsnaam: Emmi Nutritional Solutions (ENS).

Per 1 april 2023 gaat AVH Dairy Trade B.V. verder onder de naam ENS International B.V. In de toekomst zal Goat Milk Powder B.V. opereren onder de naam ENS Netherlands B.V. Deze naamswijziging laat vanwege aanpassingen in registraties langer op zich wachten en zal later dit jaar plaatsvinden.

Emmi Zwitserland

De bedrijven laten weten dat de geiten- en schapenzuivelproducten en de focus onveranderd blijven. AVH Dairy Trade en Goat Milk Powder leveren ingrediƫnten voor het produceren van voedingsproducten zoals zuigelingenvoeding, seniorenvoeding, bakkerijproducten, dierenvoeding, zuivel of zoetwaren. De naamswijziging weerspiegelt ook dat AVH en GMP voor 100 procent eigendom zijn van Emmi Zwitserland, het Zwitserse premium zuivelbedrijf.

Over de auteur: Wilma Wolters
Wilma groeide op tussen koeien en paarden, en vond dat geweldig. Ze volgde de Hogere Agrarische School in Dronten, studeerde nog 2 jaar aan de...
Meer over:
Algemeen
Deel dit bericht: Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn

Melkprijzen

NieuwsbriefGeitenmelkprijsvergelijking uitgevoerd door AgriMedia bv.
Bekijk de melkprijzen

Nieuwsbrief Geitenhouderij

Nieuwsbrief