Algemeen | Vakbeurs

Nijkerk nieuwe locatie NGE

Het Nationaal Geiten Event heeft in Hart van Holland in Nijkerk een nieuwe locatie voor dit grootse Nederlandse geitenevenement gevonden. De eerstkomende editie zal daar plaatsvinden op zaterdag 7 september 2024.

Hart van Holland heeft veel voordelen, vindt de organisator van het NGE. Jean-Paul Reparon van AgriMedia: “Nijkerk ligt mooi centraal in het land, dus is uitermate geschikt voor het Geiten Event waar zowel bedrijven als geitenhouders en bezoekers uit heel Nederland naartoe komen.”
Een ander pluspunt zijn de 2 ruimtes waarin het Event plaats zal vinden. “De ruimtes zijn van elkaar gescheiden middels een brede passage. Daardoor zijn de Landelijke Geitenkeuring en de expovloer afzonderlijk van elkaar te bezoeken. Hiermee komen we tegemoet aan een wens die bezoekers hebben geuit,” aldus Reparon.

De initiatiefnemers van het NGE – vakblad Geitenhouderij, LTO Geitenhouderij, NOG en stichting Landelijke Geitenkeuring – kijken enorm uit naar de eerste editie van het Event die in Nijkerk zal plaatsvinden dit jaar op 7 september. “De ruimtes van Hart van Holland lijken erg geschikt voor de verschillende onderdelen van het Geiten Event, zoals de Landelijke geitenkeuring, expo, workshops. Daarnaast is er voldoende ruimte om te netwerken en bij te praten.”
Het Nationaal Geiten Event belooft ook in 2024 een dag te worden vol inspiratie, geiten, netwerkmogelijkheden en entertainment voor jong en oud.

Over de auteur: Wilma Wolters
Wilma groeide op tussen koeien en paarden, en vond dat geweldig. Ze volgde de Hogere Agrarische School in Dronten, studeerde nog 2 jaar aan de...
Meer over:
AlgemeenVakbeurs
Deel dit bericht: Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn

Melkprijzen

NieuwsbriefGeitenmelkprijsvergelijking uitgevoerd door AgriMedia bv.
Bekijk de melkprijzen

Nieuwsbrief Geitenhouderij

Nieuwsbrief