Algemeen

Jury zoekt aanmeldingen voor G.E.I.T trofeeën

De vakjury van de Inspiratie en Innovatie trofeeën ziet graag nog meer aanmeldingen binnen komen. Wie is de meest inspirerende melkgeitenhouder en wat is het meest innovatieve product of dienst?

 

De jury beoordeelt de inzendingen die binnenkomen voor de G.E.I.T. trofeeën en zal de winnaars kiezen. De uitreiking van de Trofeeën vindt vervolgens plaats tijdens het Nationaal Geiten Event dat op 7 september plaatsvindt in Nijkerk. Beroepsmatige geitenhouders kunnen daar deelnemen aan een gratis lunch, en tijdens die ondernemerslunch zullen de meest inspirerende melkgeitenhouder en het meest innovatieve product voor de sector bekend worden gemaakt.

De jury

De vakjury bestaat uit  Myrthe Maurice – van Eijndhoven, programmaleider DGZK voor het platform Melkgeitenhouderij en beleidsmedewerker bij NGZO, innovatiesocioloog Bart Bremmer, melkgeitenhouder Alexander van der Schans en Wilma Wolters, redacteur vakblad Geitenhouderij.

Er zijn al aanmeldingen binnen, maar de jury hoopt dat er nog meer inzendingen volgen zodat ze een weloverwogen winnaar kunnen kiezen. Een geitenhouder of een product nomineren kan hier.

Over de auteur: Wilma Wolters
Wilma groeide op tussen koeien en paarden, en vond dat geweldig. Ze volgde de Hogere Agrarische School in Dronten, studeerde nog 2 jaar aan de...
Meer over:
Algemeen
Deel dit bericht: Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn

Melkprijzen

NieuwsbriefGeitenmelkprijsvergelijking uitgevoerd door AgriMedia bv.
Bekijk de melkprijzen

Nieuwsbrief Geitenhouderij

Nieuwsbrief