Algemeen

Zijerveld overgenomen door FrieslandCampina

FrieslandCampina neemt kaasgroothandel Zijerveld in Bodegraven over. Dat werd 7 januari bekendgemaakt. Zijerveld werkt sinds 2010 samen met geitenmelkverwerker Amalthea voor de vermarkting van Hollandse halfharde geitenkaas.
FrieslandCampina wil groeien in de markt voor speciaalkazen. Zijerveld heeft een breed assortiment speciaalkazen zoals Noord-Hollandse kazen en boerenkazen en biedt klanten naast ‘knowhow’ ook op maat gesneden concepten en logistieke diensten. De onderneming heeft een omzet van ruim 400 miljoen euro.
Matthieu Zijerveld, een van de drie broers die eigenaar zijn van kaasgroothandel Zijerveld: “Dankzij de samenwerking met FrieslandCampina Cheese kunnen we ons bedrijfsmodel uitbreiden naar de landen waar FrieslandCampina actief is, de continuïteit van onze kaasleveranties waarborgen en onze activiteiten in Nederland verder versterken.”
Het huidige managementteam blijft leiding geven aan Zijerveld.
 

Over de auteur: Henk ten Have
Henk ten Have groeide op op een akkerbouwbedrijf in Groningen, maar richtte zich tijdens zijn opleiding aan Van Hall Larenstein in Leeuwarden op de melkveehouderij....
Meer over:
Algemeen
Deel dit bericht: Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn

Melkprijzen

NieuwsbriefGeitenmelkprijsvergelijking uitgevoerd door AgriMedia bv.
Bekijk de melkprijzen

Nieuwsbrief Geitenhouderij

Nieuwsbrief