Melken | Melkprijs

Geitenmelkprijsvergelijking gaat door

AgriMedia Wageningen, uitgever van onder andere vakblad Geitenhouderij, zal in samenwerking met LTO vanaf nu de berekening van de geitenmelkprijsvergelijking verzorgen. Daartoe hebben LTO, AgriMedia en het Productschap Zuivel vandaag een overeenkomst ondertekend.
De opdracht voor het samenstellen van de prijsvergelijking lag vanaf het begin in 1996 bij het Productschap Zuivel. Nu de productschappen per ingang van dit jaar niet meer bestaan, zocht LTO voor de verschillende taken die het PZ uitvoerde, andere oplossingen. Voor het samenstellen en publiceren van de geitenmelkprijsvergelijking diende AgriMedia zich aan.
Het Platform Melkgeitenhouderij heeft geld beschikbaar gesteld voor het voortzetten van de vergelijking.
AgriMedia en LTO zullen de geitenmelkprijsvergelijking vanaf nu op dezelfde voet verzorgen als PZ dat de afgelopen jaren deed. De resultaten zullen onder andere in het vakblad Geitenhouderij te lezen zijn.

Geitenmelkprijsvergelijking_Ondertekening
V.l.n.r. Willem Koops (Productschap Zuivel), Frans Visser (Directeur AgriMedia) en Jeannette van de Ven (LTO Melkgeitenhouderij).

 
 

Over de auteur: Jasper Lentz
Jasper Lentz (1989) is geboren in Hardenberg (Ov.) en is opgegroeid in het Drentse dorp Dalen. Na de studie Journalistiek is hij in 2013 aan...
Meer over:
MelkenMelkprijs
Deel dit bericht: Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn

Melkprijzen

NieuwsbriefGeitenmelkprijsvergelijking uitgevoerd door AgriMedia bv.
Bekijk de melkprijzen

Nieuwsbrief Geitenhouderij

Nieuwsbrief