Algemeen

Melkgeitenhouderijdag 2014 in Maarsbergen

Op dinsdag 18 november 2014 vindt de Nationale melkgeitenhouderijdag plaats in Maarsbergen, op de Utrechtse Heuvelrug. De organisatie is in handen van de LTO-vakgroep Melkgeiten­houderij met hulp van verschillende bedrijven uit de sector.
De dag biedt voor elk wat wils, want er is genoeg te kiezen. De dag kent een plenair gedeelte en zal vervolgens worden opgedeeld in verschillende workshops.
Het precieze programma wordt op dit moment in elkaar gezet, maar interessant wordt het zeker. Er is in ieder geval ruim tijd om geitenhouders te informeren over het project Uniforme BedrijfsKengetallen, waarover u in Geiten­houderij enkele keren al wat hebt kunnen lezen. Op de Nationale melkgeitenhouderijdag wordt vooral aandacht besteed aan de uitwerking en implementatie van dit project.
Verder wil de organisatie de nieuwste ontwikkelingen in de sector aan bod laten komen en zal er volop gelegenheid zijn om te netwerken.

Over de auteur: Jasper Lentz
Jasper Lentz (1989) is geboren in Hardenberg (Ov.) en is opgegroeid in het Drentse dorp Dalen. Na de studie Journalistiek is hij in 2013 aan...
Meer over:
Algemeen
Deel dit bericht: Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn

Melkprijzen

NieuwsbriefGeitenmelkprijsvergelijking uitgevoerd door AgriMedia bv.
Bekijk de melkprijzen

Nieuwsbrief Geitenhouderij

Nieuwsbrief