Algemeen

Nationaal Geiten Event 2016

Op zaterdag 10 september 2016 vindt in de IJsselhallen in Zwolle een uniek evenement plaats: het Nationaal Geiten Event. De Nederlandse Organisatie voor de Geitenfokkerij, de stichting Landelijke Geitenkeuring, LTO-vakgroep Melkgeitenhouderij en het vakblad Geitenhouderij bundelen hun krachten om alle geitenhouders, geitenfokkers en consumenten een boeiende dag te bieden.

Logo GeitenEvent

Het Nationaal Geiten Event kent 3 hoofdacts: de jaarlijkse, landelijke geitenkeuring, een informatief symposium en een expo, die noviteiten vanuit het bedrijfsleven zal presenteren. Het Event heeft de tweejaarlijkse grote Franse geiten­beurs Capr’inov als voorbeeld genomen. De nationale geitenkeuring zal zo’n 300 geiten tonen van zeker 6 verschillende rassen. Deze dieren strijden om de eer van mooiste geit van het jaar.
Het symposium is speciaal bedoeld voor professionele geitenhouders en sprekers zullen ingaan op de grote onderwerpen die spelen in de geitenhouderij, zowel in Nederland als over de grenzen.
Op de beursvloer zien we onder andere geitenvoer, machines voor de professionele geitenhouderij en allerhande dienstverlenende bedrijven. Er zijn geitenkaasjes en geitenvlees om te proeven. En natuurlijk is er ruimte voor een praatje met collega-geitenhouders.

Houd 10 september vrij in uw agenda en kom ook naar dit boeiende Geiten Event. Medio juni zal meer bekend worden over gemaakt over deze dag.

Naamloos-16

 

Over de auteur: Jasper Lentz
Jasper Lentz (1989) is geboren in Hardenberg (Ov.) en is opgegroeid in het Drentse dorp Dalen. Na de studie Journalistiek is hij in 2013 aan...
Meer over:
Algemeen
Deel dit bericht: WhatsApp Facebook

Melkprijzen

NieuwsbriefGeitenmelkprijsvergelijking uitgevoerd door AgriMedia bv.
Bekijk de melkprijzen

Nieuwsbrief Geitenhouderij

Nieuwsbrief