Voeren

Wim Maaskant Algemeen Directeur Voergroep Zuid

Wim Maaskant is per 1 januari 2017 de nieuwe Algemeen Directeur van Voergroep Zuid. Dat maakt het bedrijf bekend. Naast de benoeming van Wim Maaskant verandert met ingang van het nieuwe jaar ook de omvang en samenstelling van de Raad van Commissarissen.

Voorzitter Jos Mans, Kees Intven en Bart Smolders nemen afscheid van de Raad van Commissarissen. Daarmee wordt invulling gegeven aan de bij het ontstaan van Voergroep Zuid gemaakte afspraak, dat de Raad van Commissarissen zou worden ingekrompen. Huidig vice-voorzitter Geert van Bussel uit Ommel neemt de voorzittershamer over van Jos Mans.

Mans: “Met de benoeming van Wim Maaskant als nieuwe Algemeen Directeur sluit ik als voorzitter een intensieve periode in het nog korte bestaan van fusie-coöperatie Voergroep Zuid af. Dit is een mooi moment om de voorzittersrol over te dragen en de Raad van Commissarissen te verlaten”.

Over de auteur: Jasper Lentz
Jasper Lentz (1989) is geboren in Hardenberg (Ov.) en is opgegroeid in het Drentse dorp Dalen. Na de studie Journalistiek is hij in 2013 aan...
Meer over:
Voeren
Deel dit bericht: Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn

Melkprijzen

NieuwsbriefGeitenmelkprijsvergelijking uitgevoerd door AgriMedia bv.
Bekijk de melkprijzen

Nieuwsbrief Geitenhouderij

Nieuwsbrief