Algemeen

Nu verkrijgbaar: Goats Goodness biologische ambachtelijke gelato

Goats Goodness gelato is ambachtelijke gelato gemaakt van verse biologische geitenmelk. De geitenmelk komt van boerderij ’t Groenewout, gelegen in Dirksland. Dochter Loes en haar man Arjen Koudstaal verwerken de melk tot een ambachtelijke gelato met pure en eerlijke ingrediënten. Goats Goodness gelato ligt nu in de diepvries bij Albert Heijn in de smaken aardbei, vanille, chocolade en pistache.

De gelato die Loes en Arjen maken kenmerkt zich door het romige mondgevoel terwijl het veel minder vet bevat dan roomijs. Door het gebruik van geitenmelk is het ook lichter verteerbaar en daardoor valt het minder zwaar op de maag.
Loes heeft er bewust voor gekozen om gelato in plaats van roomijs te ontwikkelen. Het verschil tussen roomijs en gelato proef je direct; gelato heeft een rijkere, volle smaak en een fijnere textuur. Dat komt niet alleen door het gebruik van pure ingrediënten, maar ook door de bereidingswijze. De gelato wordt niet kunstmatig gehomogeniseerd omdat geitenmelk van nature al kleine vetbolletjes bevat. Ook wordt de mix voor de gelato nog handmatig bereid en minimaal 12 uur gerijpt voor optimale smaak en textuur van het ijs.
Er worden met zorg geselecteerde biologische ingrediënten toegevoegd om smaak te geven, dus er zijn geen toevoegingen met E-nummers. Ook voegt Loes geen room, melkpoeder of roomboter toe maar gebruikt ze alleen verse volle geitenmelk.
Goats Goodness gelato gemaakt met geitenmelk smaakt niet als geitenkaas of geitenmelk. Loes: “Het is verrassend en rijk van smaak, de beste gelato die je ooit hebt geproefd.”

Verkrijgbaarheid
Goats Goodness gelato in de smaken aardbei, vanille, chocolade en pistache zijn vanaf week 13 verkrijgbaar in 353 winkels bij Albert Heijn in Nederland en België.

Meer informatie vind je op www.goatsgoodness.nl.

 

Over de auteur: Wilma Wolters
Wilma groeide op tussen koeien en paarden, en vond dat geweldig. Ze volgde de Hogere Agrarische School in Dronten, studeerde nog 2 jaar aan de...
Meer over:
Algemeen
Deel dit bericht: Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn

Melkprijzen

NieuwsbriefGeitenmelkprijsvergelijking uitgevoerd door AgriMedia bv.
Bekijk de melkprijzen

Nieuwsbrief Geitenhouderij

Nieuwsbrief